jak sadzicie czy mezczyzni powinni byc romantykami czy bardziej twardymi macho? i czy lubicie jak was zaskakuja?
wg moich upodoban facet powinien miec dusze romantyka ale nie do przesady, nie chodzi mi o jakiegos lalusia. uwielbiam dostawac kwiatki ( niestety za czesto ich nie dostaje:/), cenie sobie to jak mezczyna potrafi wyrazac swoje uczucia nie tylko czynami ale tez i slowami ( tego tez za czesto nie doznaje:/), dobrze sie czuje jak moj facet potrafi sie dobrze bawic ze mna ale tez jak jest powazny w wymaganych sytuacjach no i najwazniejsze zeby czuc sie przy nim bezpiecznie. ciekawe jak to jest z naszymi facetami w klanie, moze ktorys sie wypowie? nie bojcie sie, kobitki a jak to jest u was, z waszymi facetami, kolegami itd?
Oj izka izka ;p widze ze samotnosc doskwiera no ale przyjedzie niedlugo i ci pokaze jaki umie byc kochany ;p ty wiesz o czym mowie ];> Trudno pisac tak o sobie ... jaki jestem wie Karolinka
i zapytaj sie jej ;p ale skoro wytrzymala ze mna juz ponad 4 miechy to chyba cos ja do mnie ciagnie. I to nie jest fajny tylek ;p chyba
hehehe no wiesz faktycznie samotnosc mi doskwiera ( no chociaz jutro sie to zmieni na jakis czas:/) a co do tyleczkow meskich to mam slabosc do nich wiec wiesz karolina tez moze miec taka slabosc hehe
P
Bloody Mod
no co ja ci bede mowic.... przy mnie jest zupelnie inny niz przy reszcie swiata... i po prostu dobrze mi z nim... niedlugo przyjedzie i juz w ogole bedzie fajnie... a jaki jest... jest kochany... i dobry... no i.. jest soba.. i za to go uwielbiam
Facet powinien być taki, jaki jest i pod żadnym pozorem nie można go na siłę zmieniać, gdyż mogą z tego wyniknąć jedynie kłopoty. Jeżeli sam zauważy, że robi coś źle, wtedy ewentualnie dostosuje się do otoczenia. Mężczyźni są z reguły wychowywani tak, by być liderami, przywódcami (podejmować słuszne decyzje etc.). Jeżeli widzę chłopaka, który się ślini do kobiety, to żal mi go, bo "ktoś w tym domu musi nosić spodnie". Facet, który przed kumplami zgrywa macho, a co noc biega z kwiatkami i czekoladkami do jakiegoś lachona, jest ... ujmę to inaczej - facetem nie jest. Bądźmy konsekwentni w swoich postępowaniach